Frans Timmermans en Pieter Omtzigt Gaan in Gesprek met Jonge Kiezers in NOS op 3 Verkiezingsprogramma

Timmermans (GL/PvdA) en Omtzigt (NSC) – Verkiezingsprogramma

 

 

Het NOS op 3 Verkiezingsprogramma biedt een unieke kans voor twintigers en dertigers om rechtstreeks in gesprek te gaan met Frans Timmermans (GroenLinks/PvdA) en Pieter Omtzigt (NSC). De focus ligt op thema’s zoals het klimaat en financiële vraagstukken. Kijkers kunnen actief deelnemen via een livechat.


Doe Mee in Onze Livechat

Heb je een brandende vraag voor de lijsttrekkers? Doe mee in onze livechat en wie weet wordt jouw vraag wel gesteld aan Frans Timmermans of Pieter Omtzigt. Dit is jouw kans om direct invloed uit te oefenen op het politieke debat.


Chatrichtlijnen

We streven naar een open en respectvolle discussie. Daarom hebben we enkele richtlijnen opgesteld:

  • Geen scheldwoorden, beledigingen, bedreigingen of discriminatie.
  • Off-topic berichten, spam en reclame-uitingen zijn niet toegestaan.
  • Je mag je voorkeur voor een bepaalde partij delen, maar (herhaaldelijk) oproepen tot stemmen op die partij wordt als spam beschouwd en verwijderd.

Moderatie

We proberen alle reacties te laten staan, maar zullen ingrijpen als dat nodig is. Door het hoge volume aan chatberichten kan het voorkomen dat we iets over het hoofd zien. Als je je herhaaldelijk niet aan onze richtlijnen houdt, kun je een time-out of blok krijgen.


Dit is een unieke kans om direct met politieke leiders te communiceren over de onderwerpen die jij belangrijk vindt. Mis het niet en stem af op het NOS op 3 Verkiezingsprogramma.

Kijk Nu Live!

Tune in en maak deel uit van dit belangrijke gesprek. Het NOS op 3 Verkiezingsprogramma is nu live te bekijken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *