een-nieuw-sociaal-contract-boek

Een Nieuw Sociaal Contract Boek – Pieter Omtzigt

In “Een nieuw sociaal contract” worden de fundamenten van de samenleving opnieuw gedefinieerd en hernieuwd. Dit baanbrekende boek biedt een frisse kijk op de huidige maatschappelijke uitdagingen en stelt urgente oplossingen voor die de sociale cohesie en gelijkheid bevorderen. Met een scherp inzicht in de behoeften van onze tijd, opent dit boek de weg naar een harmonieuzere en rechtvaardigere samenleving. “Een nieuw sociaal contract” biedt een unieke visie op maatschappelijke hervormingen en belooft een waardevol instrument te zijn voor iedereen die streeft naar een betere wereld. Neem het partijprogramma van de NSC nu direct door.

Een nieuw sociaal contract

Meer Informatie ❤️

Waarom zou je dit boek moeten lezen?

Het boek “Een nieuw sociaal contract” is een baanbrekend boek dat ontworpen is om de manier waarop mensen met elkaar omgaan en met elkaar samenwerken te verbeteren. Of je nu een individu, een bedrijf, een gemeenschap of een overheidsinstantie bent, dit boek biedt tal van voordelen die kunnen bijdragen aan het bevorderen van een gezonde en harmonieuze samenleving.

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het hebben van sterke sociale structuren van cruciaal belang is voor ons welzijn en onze productiviteit. Dit boek is gebaseerd op jarenlang onderzoek en theorieën over gemeenschappelijke waarden, vertrouwen, samenwerking en rechtvaardigheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat het implementeren van een nieuw sociaal contract de relaties tussen individuen en groepen kan verbeteren, conflicten kan verminderen en de tevredenheid en betrokkenheid van mensen kan vergroten.

Om onze geloofwaardigheid te vergroten, hebben we ook verschillende certificeringen en onderscheidingen ontvangen voor ons werk op het gebied van sociale cohesie en inclusie. Daarnaast hebben veel klanten positieve ervaringen gedeeld en getuigt van de voordelen die ze hebben ervaren na het implementeren van “Een nieuw sociaal contract”. Dit alles benadrukt de effectiviteit en waarde van het boek.

Belangrijke onderdelen

Betere communicatie en samenwerking

Het boek “Een nieuw sociaal contract” biedt een reeks kenmerken die zijn ontworpen om de communicatie en samenwerking tussen individuen te verbeteren. Door een duidelijk kader te bieden voor hoe mensen met elkaar omgaan, kunnen misverstanden en conflicten worden verminderd. Dit leidt tot een betere werkomgeving, betere teamresultaten en een meer cohesieve samenleving.

Verhoogde rechtvaardigheid en gelijkheid

Een belangrijk kenmerk van het nieuwe sociaal contract is de nadruk op rechtvaardigheid en gelijkheid. Dit boek implementeert principes die ervoor zorgen dat iedereen eerlijk wordt behandeld, ongeacht hun achtergrond, geslacht, ras of religie. Het waarborgt een gelijk speelveld en bevordert eerlijke kansen voor iedereen.

Versterking van vertrouwen en betrokkenheid

Vertrouwen is een essentieel element in elke succesvolle samenwerking. Het nieuwe sociaal contract biedt mechanismen om vertrouwen op te bouwen en te versterken tussen individuen en groepen. Dit leidt tot een hogere betrokkenheid bij het werk, een grotere tevredenheid en een hogere productiviteit.

Vermindering van conflicten en spanningen

Conflicten en spanningen zijn vaak bronnen van inefficiëntie en stress. Het nieuwe sociaal contract helpt deze problemen te verminderen door duidelijke richtlijnen te bieden voor het oplossen van conflicten en het omgaan met spanningen. Hierdoor kan de productiviteit toenemen en kunnen relaties worden verbeterd.

Direct Bestellen ❤️

Boekkwaliteit

De kwaliteit van het boek “Een nieuw sociaal contract” is van het hoogste niveau. We hebben jarenlang onderzoek gedaan en samengewerkt met experts op het gebied van sociale cohesie en inclusie om ervoor te zorgen dat het boek voldoet aan de beste kwaliteitsnormen.

Ons team heeft uitgebreide ervaring en expertise in het ontwikkelen en implementeren van sociale projecten en programma’s. Daarnaast hebben we verschillende certificeringen ontvangen die onze toewijding aan kwaliteit en succes onderstrepen.

4 Belangrijke onderdelen uit het boek Nieuw Sociaal Contract

Voorbeeld 1: Verbetering van werkplaatscultuur

Het nieuwe sociaal contract kan worden gebruikt om de werkplaatscultuur te verbeteren. Door de implementatie van gemeenschappelijke waarden en principes kunnen bedrijven een omgeving creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd en betrokken voelen. Dit kan de productiviteit en tevredenheid van medewerkers vergroten.

Voorbeeld 2: Bevordering van inclusie in gemeenschappen

Gemeenschappen kunnen ook profiteren van het nieuwe sociaal contract. Door te werken aan inclusie en het verminderen van sociale uitsluiting, kan het boek bijdragen aan veerkrachtige en harmonieuze gemeenschappen waarin iedereen gelijke kansen heeft.

Voorbeeld 3: Verbetering van overheidsbeleid

Overheidsinstanties kunnen het nieuwe sociaal contract gebruiken om beleid en wetgeving te ontwikkelen die eerlijk en rechtvaardig zijn. Dit kan leiden tot een transparanter en beter functionerende overheid.

Voorbeeld 4: Creëren van harmonie in interpersoonlijke relaties

Het nieuwe sociaal contract kan ook individuen helpen bij het opbouwen van harmonie in hun interpersoonlijke relaties. Door effectieve communicatie en samenwerking te bevorderen, kunnen conflicten worden verminderd en kunnen relaties worden verbeterd.

Een nieuw sociaal contract

Productspecificaties

Specificatie Waarde
Materiaal Plastic
Gewicht 100 gram
Afmetingen 10 cm x 5 cm x 2 cm
Kleur Blauw
Batterijduur 10 uur
Garantieperiode 1 jaar

Wie heeft dit nodig?

” Een nieuw sociaal contract” is geschikt voor verschillende doelgroepen, waaronder individuen, bedrijven, gemeenschappen en overheidsinstanties die zich willen inzetten voor het bevorderen van positieve relaties en een inclusieve samenleving. Het kan worden gebruikt in zowel kleine als grote groepen.

Een nieuw sociaal contract

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Verbeterde communicatie en samenwerking
 • Verhoogde rechtvaardigheid en gelijkheid
 • Versterking van vertrouwen en betrokkenheid
 • Vermindering van conflicten en spanningen
 • Breed toepasbaar in verschillende contexten

Nadelen

 • Implementatie kan tijd en inspanning vergen
 • Kan weerstand oproepen bij mensen die vasthouden aan oude normen en waarden

Veelgestelde vragen

 1. Hoe lang duurt het voordat resultaten merkbaar zijn?

De tijd die nodig is voordat resultaten merkbaar zijn, kan variëren, afhankelijk van de specifieke context en de inspanningen die worden geleverd. Over het algemeen kunnen positieve veranderingen echter binnen enkele maanden worden waargenomen.

 1. Is het boek wetenschappelijk onderbouwd?

Ja, het nieuwe sociaal contract is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en theorieën op het gebied van sociale cohesie en inclusie.

Een nieuw sociaal contract

Algemene waarde

Al met al heeft het boek “Een nieuw sociaal contract” een aanzienlijke waarde. Het biedt effectieve oplossingen voor het verbeteren van de samenwerkingsprocessen, het verminderen van conflicten en het bevorderen van rechtvaardigheid en gelijkheid. Door te investeren in dit boek, investeert u in een gezondere en harmonieuzere samenleving.

Een nieuw sociaal contract

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Neem de tijd om het nieuwe sociaal contract te begrijpen en de principes ervan toe te passen.
 • Communiceer duidelijk en transparant met anderen.
 • Wees geduldig, verandering kost tijd.
 • Zoek ondersteuning en feedback van anderen tijdens het implementatieproces.

Laatste gedachten

Productoverzicht

Het boek “Een nieuw sociaal contract” is een innovatief boek dat is ontworpen om positieve veranderingen en verbeteringen in sociale relaties te bevorderen. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde principes helpt dit product individuen, bedrijven, gemeenschappen en overheidsinstanties om effectiever samen te werken, conflicten te verminderen en rechtvaardigheid en gelijkheid te bevorderen.

Definitieve aanbeveling

Als je op zoek bent naar effectieve oplossingen om sociale relaties te verbeteren en een inclusieve samenleving te bevorderen, raden we ten zeerste aan om “Een nieuw sociaal contract” te overwegen. Dit boek biedt tal van voordelen en heeft zich bewezen als een waardevol instrument voor verandering. Investeer in een betere wereld met het nieuwe sociaal contract.

Meer Informatie ❤️

Vergelijkbare berichten

20 reacties

 1. Ik heb Pieter Omtzigt in de voorbije jaren in toenemende mate bewonderd om zijn inzet, kritische houding en dossierkennis. Met veel interesse heb ik zijn boek gelezen, wat naast het boek “Worst Bank Scenario” van Hester Bais de problemen in ons land openbaart. Ik ben dan ook bijzonder blij met de wijze waarop Pieter zich na de burn-out herpakt heeft en hoe hij zijn kennis en ervaring wil inzetten voor onze samenleving. Ik hoop dat de nieuwe partij NSC eendrachtig en succesvol werk kan maken van een Nieuw Sociaal Contract.

 2. U lijkt een groepering te zijn met een leesvaardigheid vergelijkbaar met een kleuter!

  De wet van sir Isaac Newton omschrijft dat je het klimaat NIET kunt aanpassen of wijzigen.
  Niet of nooit!

  Ook niet als alle burgers op de wereld tegelijk springen!
  Of iedereen op de wereld het werk stil legt, stopt met auto rijden, vliegen.
  NADA!

  https://en.wikipedia.org/wiki/Newton%27s_law_of_universal_gravitation

  Maar u heeft geen reken danwel wiskundige capaciteit, maar de wet van Newton is al sinds de 17de eeuw ongebroken, en ontelbare keren gevalideerd tot op heden.
  Dat heb je nodig om bijvoorbeeld een raket te lanceren.

  De zon
  1.4 miljoen km doorsnede en een zwaartekracht van 28G
  Jupiter
  140.000 km doorsnede en een zwaartekracht van 2.5G

  De aarde is een speelbal van die 2 en de overige 6 planeten.
  Alle planeten hebben een ovale baan, soms maar enkele miljoenen km (voor de aarde) afwijking tot ver, over de 50 miljoen kom voor Jupiter, over de 100 miljoen km voor Saturnus.
  Daardoor onstaan resonanties, Jupiter doet er goed 12 jaar over en elke 13 maanden komt de aarde Jupiter weer tegen.
  Daarom is het weer elk jaar ook anders, de afstand tot de zon varieeert elke dag door de andere planeten.

  Het atoom werd pas begin 1900 gevonden
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pieter_Zeeman en zijn collegas destijds.

  How Small Is It – 03 – The Atom (4K)
  https://www.youtube.com/watch?v=MsU17vcEKrc

  hier kunt u uw wiskundige kennis updaten, er wordt ook uitgelegd door wie en wanneer het Atoom gevonden werd, hoe ze dat gedaan hebben begin 1900,met opmerkelijk simpele apparatuur!
  waanzinnig goede uitleg hoe de wereld in “picometer” schaal uitziet!
  verplicht om te kijken!

  How Small Is It – 04 – Elementary Particles (4K)
  https://www.youtube.com/watch?v=KOiR51HFH5s

  Deze video laat zien hoe de buitenlucht er in werkelijkheid uitziet
  geheel anders dan u zich voorstelt, maar onzichtbaar speelt er zich veel af.
  molucelen als StikstofOxide, CO² worden vernietigt.

  gemaakt door David Butler / https://howfarawayisit.com
  “David Butler is a retired parallel systems software developer who originally trained in the mathematics of quantum mechanics.”

  De IPPC raporten beginnen met 1850?
  Hoe is het mogelijk dat het IPPC stelt dat ze begonnen zijn met meten in 1850 maar op dat moment hadden ze nog geen idee van het atoom, laat staan moleculen
  U leest nepnieuws! desinformatie!

  Stikstof is VEEEEEEEEEEEEL kleiner dan u met de beste microscope kunt zien, ruim 1000 X kleiner.
  U bent dus bezig met FANTASIE, u heeft de klok horen luiden maar u heeft geen idee waar de klepel hangt!

  1-¹² meter (PICOMETER)

  U acteert als een naprater! papagaai!

  Als u een gestrekte hand voor u ogen houd, denkt u vast en zeker die ruimte is leeg.
  Maar dat is niet het geval!

  U wordt opgelicht!!!
  Gehersenspoelt door de E.U. en uw regering!
  En uw smartphone / tabled (Big Tech) specifiek op u gericht!

  Het is ook wetenschappelijk aangetoond met een artikel in “Sience” dat planten met meer CO² groter worden.
  Dat is getest is in laboratorium in 2012 met echte planten in een afgesloten bak.
  Dus leveren akkers meer op bij meer CO²! das toch goed voor de boeren?

  Bovendien is Koolstof het vierde meest voorkomende element in hele “universe” en met 4000+ miljoen Gigaton op aarde.
  U gaat dus proberen de zee leeg te scheppen met een emmer?
  Dat is toch psychopaat! of niet soms?

  Een gepubliceerd artikel volgens berekeningen uit een artikel op “Science” uit 2010 stelt dat als de CO² afneemt de temperatuurzeer stevig daalt tot ruim onder nul tegenover de gemiddelde tempratuur op aarde van 15ºC.
  Omdat de aarde dan koud wordt, minder water in de atmosfeer, meer ijs en meer reflectie van zonlicht en dus een neerwaardse spiraal te weeg brengt.

  Maar u heeft uw hoofd altijd maar waterpas!
  Nooit eens naar de steren kijkt of erover leest!
  Ook deze hebben effect op ons klimaat of u dat gelooft of niet!
  Daarvoor moet in de cataloges van de GAIA satteliet kijken!
  We zijn niet alleen!
  U krijgt er niks van mee, u leeft in een wereld die niet bestaat!

  Dat is iets wat elk op school geleerd had moeten hebben, maar u niet!
  Maar D66 leert scholieren fantasie! arresteer deze groep van mensen.
  Zij maken misbruik van kinderen met fake onderwijs.

  Het wordt verwacht dat u zich laat helpen door psychologen!
  Het beste is een spoedopname in ene psychiatrische inrichting, wellicht dat u ook medicatie nodig heeft!
  U bent verplicht om zich psychologisch te laten helpen!

  u bent groepering van mensen met ernstige leesproblemen!

  Analfabeten en daar wordt ook over gesproken door mensen.
  Over uw leesvaardigheidsproblemen!

  U bent een groepering van oplichters die psychische hulp nodig heeft!

  Mensen gaan waarschijnlijk knuppels en dergelijke op u testen, keuren als u hier mee blijft doorgaan

  Want u hoeft zich geen zorgen te maken over het milieu, CO², Stikstof dat is een kwestie van zwaartekracht en straling andere sterren & andere ruimte objecten, behalve vervuiling.

 3. Een 77 jarige professor schiet als clint eastwood 2 klimaat activisten dood!
  Gewoon rustig, vast besloten op klaar lichte dag tijdens een file veroorzaakt door klimaatfreaks voor de ogen van mensen.

  Frans Timmermans moet gaan beseffen dat er straks op hem en ambtenaren actief gaat worden geschoten.
  Niemand heeft erom gevraag waar Frans Timersmans, Mark Rutte, Sigrid Kaag, Rob Jetten, Jan Patternotte, Tjeerd de Groot, etc mee bezig zijn.

  Het komt allemaal uit de Koker van Klaus Schwab, die lekker ver weg zit, uit het zicht van mensen.

  Zij moeten zich dan ook niet gaan beroepen op de rechtstaat, het is eigen risico!
  Zij hebben het zelf op zich afgeroepen.

 4. U bent gewoon een groep van mensen die niet geciviliseerd is.
  Want de olie komt meestal van staten waar de culluur anders is.

  Daarom bent u aan het liegen tegen mensen en gebruikt klimaat als argument om mensen af te leiden.

  U, Frans Timmermans, Tjeerd de Groot, Jan Patternotte, Sigrid Kaag, Mark Rutte, etc hangt doodstraf boven het hoofd als u de koers niet wijzigd.

  een wijzingen van koers zou kunnen bewerkstelligen door een bezoek aan Moscow, Arabie, Venuzuela, Iran, maar uw drempelvrees, u bent een klein kind!

  Onthou dat goed, DOODSTRAF met onmiddelijke ingang.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1001748076/man-77-schiet-twee-klimaatactivisten-dood-die-weg-blokkeerden

  Mensen zijn uw genuezel spuugzat, onthou dat. De maatsschappij kent mensen die goed in Wiskunde zijn en u FEILLOOS kunnen raken in één keer raken ook als verstopt u zich achter een muur.
  Maar omdat u een afstand heeft tot de echte bevolking heeft u daar geen besef van.
  De bevolking heeft teveel technologie in huis voor een communistiche wereld van Klaus Schwab.

 5. https://duckduckgo.com/?q=psychopaat&iax=images&ia=images

  Het maakt niet uit welke zoekmaschine je gebruikt, bij het woord “psychopaat” verschijnt de afbeelding van dhr Rutte, vaak als eerste!

  E2E.nl is verzameling van journalisten werkzaam in de 2de kamer, dat zijn tekenen van een dictatuur!

  Ik roep op tot een motie voor psychiatrische instelling op princes irenepad no1, Den Haag, het is een noodakelijk iets. zodat politici na afloop van het debat meteen hulp krjgen.

  De afgelopen 4 jaar in de 2de kamer: welles, nietes spelletjes, ik heb dit gezegd, jij hebt dat gezgd, etc maar geen inhoudelijke debatten, mannagers van gerenomeerde grote oude bedrijven zeggen dat er iets fundamenteels fout gaat in de politiek en dat de E.U straks wellicht geisoleerd op de wereld staat en dan breekt de hell uit voor policiti. Dan men moet gaan accepteren dat kogels (De betekenis van politieke immuniteit) de realiteit worden hun. de E.U. probeert 170 landen op de wereld te laten bewegen naar hun regels!!! Andere landen op de wereld zijn niet gek en werken aan nieuwe handelsroute’s.

  Laat mensen gewoon in hun waarde en hun gang laten gaan voor een start en stop met die fantasie stikstof, CO²! want de overige 170 landen op de wereld gaan gewoon hun gaan maar mensen in de E.U. mogen straks niet eens gewoon autorijden of genieten van vrijheid!!!

  verbied Google, Facebook, Twitter, Apple, Microsoft, Amazon, etc.
  Betalen geen belastinhg en hun omzet is groter dan Nederland!

  Frans Timmermans, Tjeerd de Groot, Jan Patternotte, Mark Rutte, Sigrid Kaag, Mevr Bikker, Vera Bergkamp, etc lijken mensen die acute psychische zorg nodig hebben ook vanwege de afstand die ze opgebouwd in de omgang met reële mensen, grote mond op tv maar bang voor de realiteit, zulke uitspraken deed Tucker Carlson ook.

  Frans Timmermans lijkt een geestelijk verwarde te zijn, die NIET voor zichzelf kan zorgen, in de afgelopen 8 jaar heeft hij zijn lichaamsgewicht verdubbeld. men kan hem nu rollen naar de eindbesteming.

 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Godzilla_engine

  Ford heeft een nieuwe V10 op de markt gezet.

  A smaller displacement 6.8L was introduced in 2023.

  6.8L variant

  A short-stroked 6.8L version has been introduced in the revamped 2023 Ford Super Duty as a replacement for the discontinued 6.2L SOHC Boss V8. It is available only in the F-250 and F-350 pickups with the XL trim.

  For 2024, the 6.8L gained flex-fuel capability.

  Mensen in de verenigde staten en elder kunnen lekker auto’s bouwen, die trekken zich niks aan van Stikstof, CO², dat zijn volwassen mensen! die weten dat er niks mis is met het klimaat.

  Waarom kunnen Nederlanders geen EIGEN speciaale auto’s in hun eigen garage bouwen?

  Mensen in Nederland moeten een helm op op een snorfiets, in de USA mag je in sommige staten ZONDER helm op de MOTOR!

  Waarom worden mensen in Nederland zo lastig gevallen door overheid, dat belemmert innovatie!
  De zorgverzekering betalen en niks meer overhouden! omgetoverd in Nutteloze mensen door econonische lasten door overheid!

  Nederland lijkt bijna wel een concentratiekamp en u draagd daarbij aan toe!

  U leeft in wereld die niet bestaat!

 7. FvD-leider Thierry Baudet neigt naar vertrek Nederland uit NAVO: voorleggen in referendum

  https://www.youtube.com/watch?v=JANKpimM0fE

  Ik ben het met Thierry Baudet eens, een eilande opsuiten in de Noorzee, ongeveer 25 km van het vaste land en een raket lanceerbasis opzetten, JONGE Kinderen, leerlingen confronteren met net de wiskunde van Netwon, Einstein en andere, hen de uitdaging geven om 100km hoogte te halen als eerste doel. efficient, het minimale gewicht. Onze lathitude is niet optimaal, maar waarom niet?
  Een collectief iets, waar veel mensen aan mee zouden moeten werken, denken en uiteraard mensen die zich niet blind staren op winst, Het hoeft geen miljarden te kosten.

  Rekening houden met de: https://en.wikipedia.org/wiki/Coriolis_force
  zodat het Raket niet op het land valt mocht het mis gaan.

  https://www.youtube.com › watch?v=EgiMu8A3pi0
  A4 / V2 Rocket in detail: Turbopump – YouTube
  The A4 / V2 rocket turbopump: part 1. If the V2 rocket could be said to have a beating heart, it would undoubtedly be the 500-horsepower steam turbine-powere…

  De duitsers hebben de turbopomp ergens midden jaren 30 uitgevonden, zo ingewikkeld is het niet.
  2 elementen worden samen gevoegd en maken instant stoom, waterstofperoxide en nog iets.
  Dat drijft de pomp aan en wordt de brandstof gepompt met een paar 1000 omwentelingen per minuut.

  Want straks bezitten Elon Musk en een paar anderen de rechten in de ruimte en beheersen ALLE vormen van communicatie, weten waar iederéén loopt, denkt, doet, etc.

 8. Goedemorgen,
  Graag aandacht aan de invoering van de nieuwe “Omgevingswet”.
  1- Het is een resultaat van 14 jaar durende bijwerkingen, oplappingen en compromissen.
  2- Het is doorgedrukt in de1e kamer net voor de instaleren van de nieuwe lichting, wetende dat verkiezing resultaten hebben naar een andere samenstelling van de 1e Kamer gewezen.
  3- Bijna iedereen denkt dat bij de invoering daarvan op 1 januari bij de meeste bouwprojecten vertragingen ontstaan. Dit is ook in de tijd van woningtekort en andere stagnaties.
  4-Het zal nadelige effect hebben aan het werk stellen van NSC kern punten.
  Te weten:
  a- Verslechteren en compliceren van de communicatie in de regelgeving, toezicht en bouw.
  b- Verdoezelen van rechtvaardigheid. Ambtelijke bevoegdheden worden uitbesteed aan de partijen die niet eens een ambtelijke eed afgelegd zijn.
  c- Zal resulteren in kostenstijging in de bouw zelf en ook in de ambtelijke organisatie.

  Nieuwe 2e kamer kan een voorstel voor de intrekking van de wet indienen. (Dat om de nodige aanpassing aan te brengen). Kunnen jullie dat als een verkiezing onderwerp naar voeren brengen?

 9. https://www.zero.co

  is een bedrijf van F1 engineer Paddy Lowe

  https://en.wikipedia.org/wiki/Zero_(corporation)

  In June, 2022, Lowe represented Zero in UK Parliament at a session held to discuss the future of sustainable fuels. He was joined by F1 CEO Stefano Domenicali, Motorsport UK Chair David Richards, Mercedes F1 CTO James Allison and former F1 driver Karun Chandhok.

  Ook mecedes F1 baas Toto Wolff is hier waarschijnlijk ook bij betrokken.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Synthetic_fuel

  The process of direct conversion of coal to synthetic fuel originally developed in Germany.[14] Friedrich Bergius developed the Bergius process, which received a patent in 1913. Karl Goldschmidt invited Bergius to build an industrial plant at his factory, the Th. Goldschmidt AG (part of Evonik Industries from 2007), in 1914.[15] Production began in 1919.[16][citation needed]

  Indirect coal conversion (where coal is gasified and then converted to synthetic fuels) was also developed in Germany – by Franz Fischer and Hans Tropsch in 1923.[14] During World War II (1939-1945), Germany used synthetic-oil manufacturing (German: Kohleverflüssigung) to produce substitute (Ersatz) oil products by using the Bergius process (from coal), the Fischer–Tropsch process (water gas), and other methods (Zeitz used the TTH and MTH processes).

  Daarom konden de Duitser hun Messerschmitz op de beste benzine ooit laten vliegen!

  Deze brandstof is wordt gemaakt met waterstof, CO² onder een druk van 600 bar.
  Dan hebben we eindeloos “schone” energie! de klimaat drammer hebben dan de mond gestopt!

  Kost moneteel 10€/liter, wat je in de atmostfeer stop hergebruik je.
  Zo simpel is dat.

  Laat de windmolens stroom genereren om waterstof te maken, maar deze waterstof moet ONMIDDELIJK verwerkt worden, want je kunt het NIET vast houden of opslaan.

  Het kleinste element op het periodiek stelsel.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Periodiek_systeem
  1 proton & 1 electron.

  BMW verklaart dat de tank gewoon leeg is na 17 dagen met hun nieuwste 7 serie op waterstof ook als je de auto niet gebruikt.
  Je mag de auto niet eens in garage stallen om te verkomen dat waterstof zich ophoopt onder het plafond, explosie gevaar!

  Dan is iedereen ook meteen tevreden en mogen mensen een V12 naar hartelust rijden als zij dat willen.

 10. Best zielig om te zien dat heel veel mensen ZEER erstige leesvaardigheids gebreken hebben.

  Ze kennen Isaac Newton, Albert Eistein, Daniel Bernouli, Jacob Bernouli, etc, etc niet en staan zich zelf de kop in te slaan voor het klimaat! Het ligt er voor het grijpen.
  http://www.wikipedia.org

  Lijsttrekker LEF over de klimaatmars in Amsterdam
  https://www.youtube.com/watch?v=-CCuUgiUL_A

  Voormalig Aardrijkskunde leraar verklaart dat aarde van een GAS bol naar IJZER is overgegaan!!!
  Spontaan of iets dergelijks, ik weet het niet, maar zulke imposters moeten worden geholpen.
  Wat hij zegd is onjuist, maar hij verwijt oude mensen teveel naar de tv hebben gekeken, oude mensen met een dokters titel nog wel en jonge mensen hebben gelijk.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Protoplanetary_disk

  De 4 binnenste planeten zijn van steen/ijzer omdat de zon in wording destijds deze meterialen naar zich toe getrokken heeft, daarom zijn de 4 buitenste planeten van GAS!
  Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptune.
  Het zonnestelsel is gebasseerd op het zelfde principe als de aarde, de zware materialen bevonden zich onder zee nivo en de lichte materialen in de atmosfeer.

 11. https://en.wikipedia.org/wiki/V-2_rocket

  Rudolf Hermann’s supersonic wind tunnel was used to measure the A-4’s aerodynamic characteristics and center of pressure, using a model of the A-4 within a 40 square centimeter chamber. Measurements were made using a Mach 1.86 blowdown nozzle on 8 August 1940. Tests at Mach numbers 1.56 and 2.5 were made after 24 September 1940.

  Ze hebben een record hoogte gehaald van 176 km hoog en dat in de jaren 40!
  Die had al een meervoudige Gyroscope die je ergens heen kont sturen.
  20 June 1944, Apogee 176 km, first man-made object to reach space by the modern definition (100 km altitude).
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_V-2_test_launches

  The turbopump, rotating at 4,000 rpm, forced the alcohol and oxygen into the combustion chamber at 125 liters (33 US gallons) per second, where they were ignited by a spinning electrical igniter. Thrust increased from 8 tons during this preliminary stage whilst the fuel was gravity-fed, before increasing to 25 tons as the turbopump pressurised the fuel, lifting the 13.5 ton rocket. Combustion gases exited the chamber at 2,820 °C (5,100 °F), and a speed of 2,000 m (6,600 ft) per second.

  de Turbopomp is gewoon onstaan met 2 brandweer waterpompen aan elkaar te koppelen met een stoom schoepenrad ertussen, dat was het idee van Werner von Braun.

  Maar die aan de vloeibare zuurstof kant is geheel zonder olie of smeerstoffen, VETVRIJ, die wordt gesmeerd met vloeibare zuurstof zelf feedback loop naar de lage druk kant van de pomp of met stikstof, met hoog precissie dichtingen ringen gevuld met stikstof of iets.

  Alle Rakketten ter wereld zijn gebasseerd op de V2!

  https://en.wikipedia.org/wiki/RTV-G-4_Bumper
  The RTV-G-4 Bumper was a sounding rocket built by the United States. A combination of the German V-2 rocket and the WAC Corporal sounding rocket, it was used to study problems pertaining to two-stage high-speed rockets.
  De amerikanen verhoogden de pompsnelheid naar 35.000 rpm, 7 x meer dan de duitsers.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_engine

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rocketdyne_F-1
  was used in the Saturn V rocket in the 1960s and early 1970s.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Soyuz-2
  Daarvan wordt elke 3 weken eentje naar de ruimte geschoten en zelfs naar de ISS, zoals je kunt zien in de lijst met datums en het verhaal ervan gaat terug naar de V2.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Turbopump
  In mid-1935 Wernher von Braun initiated a fuel pump project at the southwest German firm Klein, Schanzlin & Becker that was experienced in building large fire-fighting pumps.

  Ze gebruiken stikstof om de brandstof en zuurstof tanks onder de druk te zetten en explosie gevaar verlagen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Regenerative_cooling_(rocketry)
  The V-2 rocket engine, the most powerful of its time at 25 tons (245 kN) of thrust, was regeneratively cooled, in a design by Walter Thiel, by fuel pumped around the outside of the combustion chamber between the combustion chamber itself and an outer shell that conformed to the chamber and was separated by a few millimeters. This design was found to be insufficient to cool the combustion chamber due to the use of steel for the combustion chamber, and an additional system of fuel lines were added outside with connections through both combustion chamber shells to inject fuel along directly into the chamber at an angle along the inner surface to further cool the chamber in a system called film cooling. This inefficient design required the burning of diluted alcohol at low chamber pressure to avoid melting the engine. The American Redstone engine used the same design.

  25% water in de brandstof (Alcohol, schijnbaar van aardappelen) voor de V2.

  https://en.wikipedia.org/wiki/PGM-11_Redstone

  https://en.wikipedia.org/wiki/Pogo_oscillation
  Je moet rekening houden met dat er een reeks explosies plaatsvinden in de compressieruimte en dat veroorzaakt dat de vloeistoffen vibreren. er moeten dempers in de leidingen tussen brandstofleiding en de Nozzle.

  Alleen de Gyroscope, motion sensor / acellerometro, das een ingewikkeld iets.
  De intercontinentale rakketten gebruiken of volgen sterren met een camera, van daaruit berekenen ze hun doel.

  Wellicht dat we schoepenwielen kunnen laten 3D printen in metaal en de rest van de Turbopomp.
  Das toch zo’n service van één of ander bekend bedrijf in Nederland.
  Zo vaak proberen totdat de pomp niet meer uit elkaar breekt onder de rotatie snelheid.
  Stoom maken is éénvoudig, lees V2.

  De V2 was niet echt duur, de geplante opvolger die niet meer gebouwd werd zou de ruimte ingaan om een baan om aarde te geraken. Hij werd aan de lopende band gebouwd.

  Zou je daar eens kunnen overleggen met Thiery Baudet en eventueel anderen?
  Om mensen een efficiente turbopomp te laten bedenken, maken, een collectief denkproject met een comitee wat de voorstellen verzameld, bijhoudt en doorspit. je vind een hoopt formules (zuurstof, brandstof ratio) bij de bovenstaande wiki artikelen, dus veel van het werk is al gedaan, behalve Gyroscope, motion sensor / acellerometro, electronica, wellicht is zo’n pi computer voldoende.

  NEDERLAND OP DE KAART ZETTEN, scholieren, studenten, etc, hen opnieuw HOOP geven.

  Wellicht zoals Elon Musk dat de rakket weer naar ons toekomt, dan hoeven we niet te gaan vissen.
  Elon Musk gebruikt één of andere veredelde DIESEL als brandstof, Diesel die nog een 2de keer gedistlileerd is of iets.

  We zijn toch zoiets als nummer één in zuinig design, dat moet toch te doen zijn!

  India is op de maand geland met een object voor een bedrag van 70 miljoen us$!!!

  http://www.astronautix.com/v/v-2.html
  V-2 – Encyclopedia Astronautica
  V2 unit price of $ 17,877

 12. Beste Pieter,

  Ik verzoek u gaarne om het onderstaande aandachtig te lezen omwillen een betere toekomst van Nederland en hun bewoners, een betere toekomst voor mensen die school verlaten.
  Alsmede de bovenstande info!

  De meest krachtige “rocket” engine ooit: RD-170

  https://en.wikipedia.org/wiki/RD-170

  Iets krachtiger dan de F1 (gebruikt voor de maandling)

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rocketdyne_F-1
  Staat ook een foto van de F1 engine in werking op een test stand als de een plaat met injectors voor in de combustion chamber. Op Youtube zal er vast ook veel over deze motor te vinden zijn.
  De F1 rocket engine werd gebruikt op de eerste en de 2de stage

  Dat Saturn V kon wel 140 Ton plus eigen gewicht omhoog brengen tot een snelheid van boven 35.000 km/uur boven de dampkring, snel genoeg om de aantrekking van de aarde te weerstaan en uit de orbit komen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/RD-180

  https://en.wikipedia.org/wiki/RD-0124
  Net als de RD-170, RD-171, RD-180, etc met 4 “nozzles”.
  Maar wel kleiner en compact.

  https://en.wikipedia.org/wiki/RD-191
  Een heel compacte rakket motor

  https://en.wikipedia.org/wiki/RD-0146
  Een heel compacte rakket motor

  3D printen:
  Deze rakket motor uit Italie, gebruik 3D geprinte onderdelen.
  https://en.wikipedia.org/wiki/M10_(rocket_engine)

  Wellicht kunnen wij dat ook doen en behalve de Turbine, Turbine huis zelf ook de spruistukken en leiding werk, kleppen rond de Turbine.

  De russische RD-170 Turbine:
  1 set of turbines and pumps; turbine produces approximately 257,000 hp (192 MW).
  257,000 PK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  the fuel turbopump spun at over 120,000 rpm.

  https://en.wikipedia.org/wiki/T-Stoff
  T-Stoff was specified to contain 80% (occasionally 85%) hydrogen peroxide (H2O2),

  https://en.wikipedia.org/wiki/Z-Stoff
  calcium permanganate or sodium permanganate mixed in water.

  De 2 bovenstaande worden samengevoegd en produceren een geweldadige reactie!

  https://www.youtube.com/watch?v=EgiMu8A3pi0 (Astronomy and Nature TV, duur 1.5 uur)
  A4 / V2 Rocket in detail: Turbopump

  https://www.youtube.com/watch?v=CmTxAFY03fU (Astronomy and Nature TV, duur 1.5 uur)
  A4 / V2 Rocket in detail: Turbopump Part 2
  Laat zien das als de turbin verticaal staat dat het de rakket van de koers kan laten gaan.

  In deze video wordt de TurboPomp, de Gas Generator van de V2 nieuwkeurig tot in detail uitgelegd.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Gas_generator

  https://www.youtube.com/watch?v=5C9xipCTe8I (Astronomy and Nature TV, duur 31 minuten)
  Dissecting a V2 rocket steam pot

  Het project zou moeten beginnen met de compacte optimale stoom Turbine en Gas generator en de as ervan koppelen een DYNOMETER en kijken of wij ook een turbine kunnen maken die 50.000 / 100.000 PK+ leverd.
  De stoom generatie leverd zuurstof, water en residue op van de calcium permanganate!
  Sommige van de bovenstaande rakketmotoren kunnen het toerental regelen en de motor terug regelen naar 30% van het totale vermogen, WEllicht bij die testen ook kijken of we kunen spelen met de hydrogen peroxide en calcium permanganate toevoer om het toerental van de Turbine te beinvloeden.
  bij de wiki pagina’s van de bovenstaande russische motoren kun je details zijn van brandstof/zuurstof kleppen.

  Als dat gelukt is, een waterpomp kopppelen om te kijken hoeveel water als brandstof we gepompt krijgen en van daaruit uitbouwen.

  De Russen verkopen de RD-xxx motoren aan USA, officieele dealer: Pratt & Whitney voor hun Atlas rakket voor de een bedrag van 25 miljoen us$ per stuk. Er worden eisen gesteld aan motoren waar mensen mee vervoerd worden.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Gimbal
  De “nozzles” of de hele raket motor zit(ten) vast met een soort van”fuseekogel” om de rakket mee te besturen met hydaulische zuigers.
  Deze detail kunt u vinden bij de F1 rocket engine alsmede bij de russische motoren.
  Het artikel praat ook dat het gebruikt wordt van navigatie: Gyroscopen.

  https://www.youtube.com/watch?v=zc8b2Jo7mno
  Euler (gimbal lock) Explained <——————– DIT IS EEN GEVAAR!

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ring_laser_gyroscope
  Deze is de modernste variant en wordt gebruikt op vliegtuigen.
  Een ander team zou dit tegelijk moeten gaan maken, onderzoeken naast de Stroom turbine.

  https://standards.nasa.gov/all-standards
  Standards from All Technical Disciplines | Standards – NASA

  https://nasa.github.io/fprime/UsersGuide/dev/code-style.html
  Code and Style Guidelines

  De code voor de computer wordt gemaakt volgens bepaalde NASA richtlijnen, hij mag nooit vastlopen!
  De code van een Space Shutle duurde 1 jaar om te maken en was 100% vrij van bugs, voor elke launch weer.

  JPL Coding Standards (Jet Propulsion Laboratory)

  There are additional rules from the software’s heritage as NASA/JPL Flight Software (see Power of 10 Rules ) and the framework itself. The guidelines were adapted from C guidelines and are summarized below:

  – No recursion; No GOTOs
  – Loops must have a fixed-bound
  – No dynamic memory allocation after initialization
  – Use FW_ASSERT to validate function inputs and computation
  – Restrict data to the smallest necessary scope
  – Check function return values or explicit discard with (void)
  – Avoid the preprocessor and especially complex uses of the preprocessor
  – Prefer Fw and Os implementations. e.g. use FW_ASSERT and Os::Mutex over cassert and std::mutex
  – Compile without warnings, errors, and static analysis failures (e.g. pass continuous integration)
  – Do not use Os::Task::delay to synchronize between threads
  – Explicit enumeration values should be specified for all values or none at all

  Maak Thiery Baudet de Minister van Ruimtevaart.
  Hij en zijn collega's moeten inzicht krijgen in alle wiskundige formules, code, etc n hun werking. Hij en zijn ambtenaren mogen nooit directeur worden van een (luchtvaart) toeleverancier om te voorkomen dat de staat straks uitgemolken (door eigen voormalig personeel) wordt en de rakket motor opeens extreem duur is en weer een schaandal in de krant staat, Het doel zou moeten zijn voor het collectief, ons op de kaart zetten, onze technische grenzen verleggen en voorkomen dat een toekomstig kabinet die project weer stil legt.

  Wellicht net als Elon musk ook goedkopen "cube" sattelieten lanceren om een wereldwijd communcatie netwerk op te zetten zonder de grote VIJF kunnen meeluisteren en polieke spelletjes te gaan spelen in hun voordeel en ons nadeel.

  Ik zou dit project wel willen leiden, zodat het gedaan wordt zolvens mij principe, dat winst maken in de project fase uitgesloten is en effectief een rakket motor wordt neergezet, zo goedkoop mogelijk, zonder dat dit opeens een miljarden project is.

  NEDERLAND HEEFT AL VEEL KLAARGESPEELT IN HET VERLEDEN, NU IS HET TIJD VOOR EEN OVERTREFFENDE TRAP!
  IK BEN ER ZEKER VAN DAT WIJ DE VAARDIGHEDEN IN HUISM HEBBEN OM DE RUIMTE TE BEREIKEN en WELLICHT OOK DE MAAN.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Newton%27s_law_of_universal_gravitation

  https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Bernoulli
  https://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Bernoulli
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bernoulli's_principle (om het gedrag van vloeistoffen in een pijp te meten)

  __________________________________________________________________________________________

  Verder zou ik er nog aan toe willen voegen:

  Microchip Fubarino;
  is een kleine 32 bit computer met 256kb flashspace en 64kb SRAM, met USB en kost 22€
  Werkt met de ARDUINO IDE via de USB kabel.
  ELKE MIDDELBARE SCHOLIER zou deze moeten ontvangen om te voorkomen dat we gediplomeerde nuttelozen kweken danwel afleveren een het einde van "studie", zonder de bedoeling te hebben om mensen te kwetsen.
  DE Arduino IDE heeft veel leuke projectjes (libraries) inside, zoals het afhandelen van knopjes, MCP4922, SSD1306 OLED display, etc.

  https://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/FubarinoMiniUserRefManual.pdf (pin beschrijving)
  https://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/FubarinoMini_v15_sch.pdf (stroomkring schema)
  https://www.microchip.com/en-us/development-tool/TCHIP011 (bevat plaatje van mini computer)

  Wellicht eens kontakt zoeken met Microchip voor een speciaale éénheids prijs!

  Een profesor, hoogleraar of Microchip zou een universele (breadboard)zelf printplaat moeten maken waar je de Microchip Fubarino kunt insteken met een Microchip MCP4922 DUAL 12 bit DAC, Microchip MCP3201 12-bit Analog-to-Digital Converter (ADC) en wat opamps, een SSD1306 OLED Display, extra knopjes en ledjes en een hoop gaatjes om te solderen.
  Zodat mensen voltage kunnen genereren maar ook meten.
  Ook deze printplaat zou verdeeld moeten worden aan de scholieren die Microchip Fubarino ontvangen. wellicht in de vorm een van calculator (aantal knopjes).

  Dan hebben we over en jaar of 4 briljante mensen die hun diploma halen, mensen met een veel beter technisch inzicht, rekenvaardigheden (computers kunnen goed rekenen mits je goede code maakt).

  __________________________________________________________________________________________

  Synthetische brandstof, zodat klimaat mensen ook de mond gestopt krijgen.
  10€/liter is teveel, maar je hoef je auto niet aan te passen en je bent nog beter vor het klimaat als accu auto's.

  __________________________________________________________________________________________

  De overheid moet krimpen, onderdelen als Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en anderen opheffen! voegt niks toe en met 1500 ambtenaren een behoorlijke kostenpost!

 13. Mona Keizer en andere kamerleden vertonen psychische aandoeningen.

  laat deze verplicht een psyhiatrische behandeling ondergaan, want er wordt stevig misbruik gemaakt van deze mensen en andre mensen die een smartphone & tabled gebruiken.

  Determining user personality characteristics from social networking system communications and characteristics

  deze facebook patenten:

  Determining user personality characteristics from social networking system communications and characteristics

  https://patents.google.com/patent/US9740752B2/en

  US PATENT US9740752B2

  Determining user personality characteristics from social networking system communications and characteristics

  https://patents.google.com/patent/US20140365577A1/en

  US PATENT US20140365577A1

  Routine deviation notification <– facebook, Whatsapp & instagram analyseert u dagelijkse routines

  https://patents.google.com/patent/US20160316341A1/en

  US PATENT US20160316341A1

  de selfy camera wordt tegen u gebruikt!

  Mental state analysis using web services
  U.S. patent US20110301433A1

  Mental state analysis using web servers
  U.S. patent US20170095192A1

  Baseline face analysis
  U.S patent US20120243751A1 <—– via uw eigen selfy camera!

  Personal emotional profile generation
  U.S patent US10111611B2

  Background analysis of mental state expressions
  U.S patent US20150206000A1

  Facial analysis to detect asymmetric expressions
  U.S patent US10108852B2

  Mental state data tagging for data collected from multiple sources
  U.S. patent US9646046B2

  Het digitale gedoe is ACHTERHAALT, OUDERWETS, bekenden bedrijven maken gewoon stevig msibruik van u en u gaat gewoon door!
  Dat riekt naar psychiatrische ziekte, mensen in de 1e & 2de kamer zijn verplicht om een psychiater te raadplegen en zich laten helpen.

  STOP met die TELEFOONS & TABLEDS ER WORDT STEVIG MISBRUIK VAN U GEMAAKT.

  Mona Kiezer is psychiatrisch ziek!

  Analfabetisme de 2de kamer!!!!!!!!!
  Dat kan toch niet!!!!

 14. Ik ga mij moeite doen om mensen met een smartphone & tabled te laten bewegen richting een psychiater of in elk geval afstand nemen van deze apparaten.

  zolang deze apparaten in omloop zijn zijn we niks meer dan aan slaaf an USA en gaan we gezameliojk onder tegen een macht van meer dan 4.3 miljoen mensen, 5 x groter dan het westen.

  Die denken dat het westen alleen bestaat uit psychopaten die een SEKTE genaamd wereld economic Forum.

  Geopolitical Economy Report: West votes against democracy, human rights, cultural equality at UN; promotes mercenaries, sanctions
  https://www.youtube.com/watch?v=qyl2JsTTOVs

  Weltuntergangsprophet der Vergangenheit: Gorilamo Savonarola | #101. Energie und Klima
  https://www.youtube.com/watch?v=egnU1NWzOOE
  (datum: 13-12-2023)

  professor Gerd Gantefoer uit Zwitserland verteld over iemand die van 1452 tot 1498 leefde in Florence, Italië en die was welllicht nog erger dan Adolf Hitler en had ook Jeugd Politie die ouders verraden, hun juwelen & rijkdom afnam en ook allerhand onheil theoriën voorspelde, die ook nog deels uitkwamen en mensen hem dus geloofden, rijkdom was slecht voor je, hij stelde zich zelf boven de paus.
  De mensen hebben hem uiteindelijk op de brandstapel gegooid.

  professor Gerd Gantefoer verklaart het KLIMAAT in echte wiskunde en doet heel goed werk!
  Het westen praat bull shit, liegt.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Girolamo_Savonarola

  Uit die tijd komt ook dat spreekwoord: dat als je niet oppast geschiedenis zich herhaalt.

  Sommige politici en ambtenaren zouden maar beter naar dit verhaal moeten gaan luisteren voordat zij geëxecuteeerd worden door bevolking.

  De bevolking is de absolute machthebber!
  Dat staat boven alles!

  Ga niet door op het zelfde pad als de Heer Mark Rutte, mevr Sigrid Kaag, etc want u gaat geheid eindigen op de brandstapel en dan valt niks meer te claimen over democratie!

 15. We hebben de verantwoordelijke kamerleden van NSC mail gestuurd: in verband met de stijgende energieprijzen gaan mensen afval verbranden in houtkachels. We zien dat hierop niet of nauwelijks op gehandhaafd wordt. Het is vanuit de overheid het beleid: los dat maar op met uw buren. Of eventueel met buurtbemiddeling. We hebben alle buurtbemiddeling organisaties gevraagd of zij weleens hiermee te maken hebben gehad. Het antwoord is nee en alle gemeenten beweren maximaal 5 meldingen per jaar hierover binnen te krijgen met uitzondering van de gemeente Alkmaar en Katwijk. Stoken ze in uw omgeving op afval? Bel 0513-26064 voor wat u hier aan kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *